Matematik
differentialligning
11. april 2006 af
MY3922 (Slettet)
Jeg skal bestemme T ud fra
dT/dt=-0,019(T+12). Jeg ville mene at det er en differentialligning på formen af en af dem, hvor vi allerede kender, hvilken form T skal være på, men jeg synes ikke rigtig, at jeg kan finde den som vil passe Nogen om kan hjælpe?
dT/dt=-0,019(T+12). Jeg ville mene at det er en differentialligning på formen af en af dem, hvor vi allerede kender, hvilken form T skal være på, men jeg synes ikke rigtig, at jeg kan finde den som vil passe Nogen om kan hjælpe?
Svar #1
11. april 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Det er en ligning af typen
T'(t) = a*T(t)+b
hvor a = -0,019 og b = -0,019*12.
T'(t) = a*T(t)+b
hvor a = -0,019 og b = -0,019*12.
Skriv et svar til: differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
