Matematik

Lille spørgsmål

14. april 2006 af eightx2 (Slettet)
f(x)=x^a , x>0

f(1,10x) = f(x)*1,10^a
Disse skulle være lig med hinanden, jeg kan bare ikke lige se hvordan. En, der kan forklare?

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2006 af Waterhouse (Slettet)

f(x)=x^a

f(1,10x)=(1,10x)^a=1,10^a*x^a=1,10^a*f(x)

Svar #2
14. april 2006 af eightx2 (Slettet)

Mange tak.

Skriv et svar til: Lille spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.