Matematik

Brøk isoler c

17. april 2006 af Hollywoodstar (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe mig med en opgave:

Isoler c, når c = ((2c-a)/(b-1))

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2006 af SGFogh (Slettet)

c = ((2c-a)/(b-1)) ganger med (b-1)
<=> c(b-1)=2c-a dividerer med c
<=> b-1=2-a/c forenkler
<=> b-3=-a/c ganger med c
<=> c(b-3)=-a dividerer med b-3
<=> c=-a/(b-3)

skulle jeg mene

Svar #2
17. april 2006 af Hollywoodstar (Slettet)

tak for hjælpen

men facilisten siger ==> c =a/(3-b)

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2006 af Deschain (Slettet)

den har jeg jo allerede svaret på en gang før:
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=199156
#6

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. april 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#2:
Hvis du nu forlænger med -1, hvad kommer der så til at stå?

Svar #5
17. april 2006 af Hollywoodstar (Slettet)

OK, så det er rigtige nok

Takker

Skriv et svar til: Brøk isoler c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.