Matematik

Eksamensopgaver A

18. april 2006 af aztout (Slettet)
har brug for hjælp i opg. 2.003 og 1.019 de er fra 1- årigt A niveau lilla bog

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2006 af ibibib (Slettet)

1.019 Differentier højresiden

2.003
Regn på ligningen (2a-b)(a+b) = 45

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2006 af jesper2001 (Slettet)

a=45 og b= -45/2

ved ikke helt hvad man skal

Skriv et svar til: Eksamensopgaver A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.