Matematik
isoler t
19. april 2006 af
vines (Slettet)
hvordan isoleres t i denne?
1000*e^(-0,0011*t)+15 = 200
1000*e^(-0,0011*t)+15 = 200
Svar #3
19. april 2006 af GAE (Slettet)
du siger
1000*e^(-0,0011*t)+15
e^(-0,0011*t)=(200-15)/1000
-0,0011*t=ln((200-15)/1000)
t=(ln((200-15)/1000))/(-0,0011)
1000*e^(-0,0011*t)+15
e^(-0,0011*t)=(200-15)/1000
-0,0011*t=ln((200-15)/1000)
t=(ln((200-15)/1000))/(-0,0011)
Skriv et svar til: isoler t
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
