Matematik
differentialligning
20. april 2006 af
joakimj (Slettet)
Hey er der nogle der kan hjælpe mig med følgende opgave?
Opgave 6b
En funktion f er løsning til differentialligningen dy/dx=0,05y(20-y), og f(1)=5.
Vi skal bestemme en forskrift for f.
Vi skal bestemme lim(når x -> uendelig)f(x)
Vi skal bestemme den værdi af x, for hvilken dy/dx antager sin størsteværdi.
håber i kan hjælpe mig, for har ikke helt fat i differentialligninger
tak på forhånd
Opgave 6b
En funktion f er løsning til differentialligningen dy/dx=0,05y(20-y), og f(1)=5.
Vi skal bestemme en forskrift for f.
Vi skal bestemme lim(når x -> uendelig)f(x)
Vi skal bestemme den værdi af x, for hvilken dy/dx antager sin størsteværdi.
håber i kan hjælpe mig, for har ikke helt fat i differentialligninger
tak på forhånd
Svar #2
20. april 2006 af joakimj (Slettet)
ok det har jeg så gjort... hvordan laver jeg så den sidste del opgave:
Bestem den værdi af x, for hvilken dy/dx antager sin størsteværdi?
på forhånd tak
Bestem den værdi af x, for hvilken dy/dx antager sin størsteværdi?
på forhånd tak
Skriv et svar til: differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
