Engelsk
en bétte rettelse
20. april 2006 af
figaro8 (Slettet)
Skyd mig hvis der er felj:-)
But not more talking I’m busy, because now am going to Rise stadium playing football. On incomprehensible sure, The little club from series 4 named Rise, has gained get to the cup final, in the nationwide cup for clubs, where the opponents is the top team in the best Danish league, named Brøndby. 50.000 spectators had found their way to Rise Stadium today, and I am willing, not to disappoint especially the many Rise supports. While the Rise players, are making their normal, and maybe a bit blunt warm up, I look at the Brøndby players, and despite to our ways of preparation to the match, they have a collective and organized warm up, which looks pretty hard to us. Just right before every matches, We have a short briefing to be ready, and it was not a exception today. “We know they have the odds, we know they have the spectators, but we wouldn’t give up without fighting” said our coach, after which we mated a circle screaming “victory!” just before the match were going to start. Really, I don’t remember much from that match, everything was circling around in my head, the many spectators, and the good plays Brøndy bid to us. Through the whole match Brøndby had most of the ball possession, and unfortunately also the most chances in the match. But incomprehensible to us all, I got a long ball down from our defensive in the last minute, I mated a great pass, dribbled tree men, after which I ran and I ran, and then I hit the ball, from this moment everything was slow-motion to me, and I followed the ball sliding down from the ground to the top corner of Brøndby’s goal. Then short after the referee fluted in his flute, and the final result was 1-0 for Rise. After we had got our medals, we went to the changing room, where there were biers for everyone, and a subsequent lovely victory party for everyone.
I think that this would be my perfect day, which always will be in my mind, as a unforgettable memory.
But not more talking I’m busy, because now am going to Rise stadium playing football. On incomprehensible sure, The little club from series 4 named Rise, has gained get to the cup final, in the nationwide cup for clubs, where the opponents is the top team in the best Danish league, named Brøndby. 50.000 spectators had found their way to Rise Stadium today, and I am willing, not to disappoint especially the many Rise supports. While the Rise players, are making their normal, and maybe a bit blunt warm up, I look at the Brøndby players, and despite to our ways of preparation to the match, they have a collective and organized warm up, which looks pretty hard to us. Just right before every matches, We have a short briefing to be ready, and it was not a exception today. “We know they have the odds, we know they have the spectators, but we wouldn’t give up without fighting” said our coach, after which we mated a circle screaming “victory!” just before the match were going to start. Really, I don’t remember much from that match, everything was circling around in my head, the many spectators, and the good plays Brøndy bid to us. Through the whole match Brøndby had most of the ball possession, and unfortunately also the most chances in the match. But incomprehensible to us all, I got a long ball down from our defensive in the last minute, I mated a great pass, dribbled tree men, after which I ran and I ran, and then I hit the ball, from this moment everything was slow-motion to me, and I followed the ball sliding down from the ground to the top corner of Brøndby’s goal. Then short after the referee fluted in his flute, and the final result was 1-0 for Rise. After we had got our medals, we went to the changing room, where there were biers for everyone, and a subsequent lovely victory party for everyone.
I think that this would be my perfect day, which always will be in my mind, as a unforgettable memory.
Svar #2
20. april 2006 af AllstarHo (Slettet)
But not more talking I’m busy, because now am going to Rise stadium playing(to play) football. On incomprehensible sure(??), The little club from series 4 named Rise, has gained get(managed to get) to the cup final, in the nationwide cup for clubs, where the opponents(opponent) is the top team in the best Danish league, named Brøndby. 50.000 spectators had found their way to Rise Stadium today, and I am willing, not to disappoint (especially/ikke nødvendigt) the many Rise supports(supporters). While the Rise players, are making their normal, and maybe a bit blunt(?? - passer ikke ind) warm up, I look at the Brøndby players, and despite (/to) our ways of preparation(preparing for) to the match, they have a collective(collected) and organized warm up, which looks pretty hard to us. Just right before every matches(match), We have a short briefing to be(get) ready, and it was not a(an) exception today. “We know they have the odds, we know they have the spectators, but we wouldn’t(won't) give up without fighting(a fight)” said our coach, after which we mated(made) a circle screaming “victory!” just before the match were going to start. Really, I don’t remember much from that match, everything was circling around in my head, the many spectators, and the good plays Brøndy bid to us. Through the whole match Brøndby had most of the ball possession, and unfortunately also the most chances in the match. But incomprehensible to us all, I got a long ball down from our defensive in the last minute, I mated(made) a great pass, dribbled tree men, after which I ran and (/I) ran, and then (/I) hit the ball, from this moment everything was slow-motion to me, and I followed the ball sliding down from the ground to the top corner of Brøndby’s goal. Then short after the referee fluted(blew ;D) (/in) his flute, and the final result was 1-0 for(to) Rise. After we had got(gotten) our medals, we went to the changing room, where there were biers(beers) for everyone, and a subsequent lovely victory party for everyone.
I think that this would be my perfect day, which always will be in my mind, as a unforgettable memory.
Bang - you're wasted! =)
(/) = slet ord
( ) = rettet ord/sætning
I think that this would be my perfect day, which always will be in my mind, as a unforgettable memory.
Bang - you're wasted! =)
(/) = slet ord
( ) = rettet ord/sætning
Skriv et svar til: en bétte rettelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
