Fysik
energi og tilstande :S
21. april 2006 af
hali (Slettet)
Hej..
jeg har problemer med en fysik aflevering..
spørgsmålet:
Forskellen i energi mellem de to laveste tilstande n = 1 og n = 2 i hydrogen er 10,2 eV..
energiforskellen i joule er : 1,63 * 10^-18
a) hvilken frekvens har den stråling, der udsendes, når elektroner springer fra tilstand 2 til tilstand 1?
Har prøvet alt, men ka ikke få det til at passe, da jeg sidder med en facitliste
jeg har problemer med en fysik aflevering..
spørgsmålet:
Forskellen i energi mellem de to laveste tilstande n = 1 og n = 2 i hydrogen er 10,2 eV..
energiforskellen i joule er : 1,63 * 10^-18
a) hvilken frekvens har den stråling, der udsendes, når elektroner springer fra tilstand 2 til tilstand 1?
Har prøvet alt, men ka ikke få det til at passe, da jeg sidder med en facitliste
Svar #1
21. april 2006 af Peden (Slettet)
E = h * f
Hvor h er Planck's konstant og f er frekvensen, passer det ikke?
Hvor h er Planck's konstant og f er frekvensen, passer det ikke?
Svar #4
22. marts 2009 af 2100dk2100 (Slettet)
har du stadig den fysikrapport?
Jeg er nemlig igang med den, og jeg er helt lost!
Skriv et svar til: energi og tilstande :S
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
