Fysik

Termodynamik

23. april 2006 af Cdrommen (Slettet)
Et oliefyr har virkningsgraden 85%. Beregn hvor meget olie, der skal bruges på at opvarme kedlens indhold på 100 L vand fra 22C til 65C. beregn antallet af kWh der skal bruges hertil!

Øhh? heelp !?

Svar #1
23. april 2006 af Cdrommen (Slettet)

Er der ingen, som kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2006 af mathon

E = m*c*delta_t

100kg*4185J/(kg*°C)*(65-22)°C/0.85=
1.79955*10^7J=4.99875kWh

Skriv et svar til: Termodynamik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.