Matematik

Ulighed

27. april 2006 af mr.man (Slettet)
Hey

Hvordan løser jeg denne ulighed (evt. grafisk)?

g(x)
2x+3
Det haster! Mange tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2006 af lany (Slettet)

Grafisk: Tegn graferne for de to funktioner. Aflæs nu for hvilke x-værdier grafen for g ligger under grafen for f.

Svar #2
27. april 2006 af mr.man (Slettet)

ok... jeg har tegnet en graf på min lommeregner, men hvordan finder jeg ud af det vha. lommeregneren?

Min lærer har ikke sagt noget og bogen nævner ikke noget om lommeregneren :S

Opgaven skal løses vha. lommeregneren, men jeg ville prøve grafisk..

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2006 af dnadan (Slettet)

find skærringspunktet med grafen, dette gøres ved brug af lommeregnerens funktion intersect, herefter må du jo se, hvor grafen for f er højere oppe end grafen for g...

Svar #4
27. april 2006 af mr.man (Slettet)

er dette det rigtige svar?

L = ]0; uendelighed[

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. april 2006 af dnadan (Slettet)

nej det er ikke korrekt..
den er større i to intervaller..

Svar #6
27. april 2006 af mr.man (Slettet)

Er dette så korrekt?

L = ]-uendelighed;-1,5] U [4;uendelighed[


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. april 2006 af Duffy

#6: Nej!

Er det en gættekonkurrence du er igang med med dig selv.

Prøv nu at regne det ud!!



Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #8
27. april 2006 af Duffy

L = ]-oo; 0 ] u [6 ; oo[


Skriv et svar til: Ulighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.