Matematik
irrationale funktioner...igen help c",)
05. januar 2004 af
SP anonym (Slettet)
Hej...
funktionen lyder:
f(x)= (x-1)/(ln(x)-1)
1) definitionsmængde: er det ikke=
x=e^1 <=> x=2,7182
2) nulpunkter: det må være x=1?
håber der er nogen der kigger dem igennem og eventuelt hjælper mig... på forhånd tak
funktionen lyder:
f(x)= (x-1)/(ln(x)-1)
1) definitionsmængde: er det ikke=
x=e^1 <=> x=2,7182
2) nulpunkter: det må være x=1?
håber der er nogen der kigger dem igennem og eventuelt hjælper mig... på forhånd tak
Skriv et svar til: irrationale funktioner...igen help c",)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
