Matematik
Søger hjælp til en opgave
03. maj 2006 af
kim19 (Slettet)
Følgende formel gælder for et penduls svingningstid:
T=2*pi* l
---
9,81
Hvor T er svingningstiden målt i sek, og l er længden målt i meter.
Hvor langt skal pendulet være, for at svingningstiden er 1 sek. ??
Hvordan laver jeg denne opgave ???
( der er en kvadratrodstegn omkring l
---
9,81
Ved ik hvordan jeg sætter det ind.)
T=2*pi* l
---
9,81
Hvor T er svingningstiden målt i sek, og l er længden målt i meter.
Hvor langt skal pendulet være, for at svingningstiden er 1 sek. ??
Hvordan laver jeg denne opgave ???
( der er en kvadratrodstegn omkring l
---
9,81
Ved ik hvordan jeg sætter det ind.)
Svar #1
03. maj 2006 af Chimer (Slettet)
du sætter jo bare den ligning lig med 1 sek. Men kan godt se hvis det er svært med den kvardratrod, men denne kan du bare omskrive ved at skrive "opløstet i 0.5" i stedet for kvardratrod
Svar #3
03. maj 2006 af Chimer (Slettet)
tja, nu er det lidt svært at skrive herinde, men jeg prøver
1 = 2*pi*(længde/9.81)^0.5
håber det hjælper
1 = 2*pi*(længde/9.81)^0.5
håber det hjælper
Skriv et svar til: Søger hjælp til en opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
