Matematik

vektorer.. hjælp

10. maj 2006 af Nannok (Slettet)
I et koordinatsystem er givet vektorerne
a(-5,1)og b(3,-7)(skrevet som koordinatsæt til vektorer).

1)Bestem koordinatsættet til projektionen af vektor b på vektor a?
2)Bestem tallet t således, at projektionen af tb på a er lig med ½a ?

1)Har jeg regnet ved b1 = ((a*b)/|a^2|) * a
og får (2,5 , o,5)
er dette rigtigt?

2) ????

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2006 af ibibib (Slettet)

1) Nej. a·b=-22 og |a|²=26.

Skriv et svar til: vektorer.. hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.