Matematik

Korrekt Diff?

10. maj 2006 af viggojensens (Slettet)
f(x)=3-(1/x+2)
f`(x)=-1/((x+2)^2)

Year?

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2006 af ibibib (Slettet)

Nej, ikke hvis parentesen er sat rigtigt.

f'(x)=-1/x²

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2006 af SattaMassaGanna (Slettet)

Går ud fra du mener : f(x) = 3-(1/(x+2)) og så bliver f'(x)=-1/(x+2)^2

Skriv et svar til: Korrekt Diff?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.