Andre fag
Beregning af gennemsnit
15. maj 2006 af
Anna18 (Slettet)
Hej hej
Når man skal beregne sit gennemsnit for sin studentereksamen, hvordan gør man så helt præcis?
Hvis man fx har fået karaktererne:
Årskarakter:
Dansk: 11
Matematik: 10
Engelsk: 9
Eksamenskarakter:
Dansk: 10
Matematik: 11
Skal man så ikke regne gennemsnittet af årskaraktererne, og gennemsnittet af eksamenskaraktererne (hvor man også har ført den engelske årskarakter over) og så lægge disse to gennemsnit sammen og dele med to...?
Mvh. Anna
Når man skal beregne sit gennemsnit for sin studentereksamen, hvordan gør man så helt præcis?
Hvis man fx har fået karaktererne:
Årskarakter:
Dansk: 11
Matematik: 10
Engelsk: 9
Eksamenskarakter:
Dansk: 10
Matematik: 11
Skal man så ikke regne gennemsnittet af årskaraktererne, og gennemsnittet af eksamenskaraktererne (hvor man også har ført den engelske årskarakter over) og så lægge disse to gennemsnit sammen og dele med to...?
Mvh. Anna
Svar #2
15. maj 2006 af AllstarHo (Slettet)
Jo, tag gennemsnittet af årskarakterene og eksamenskarakterene, og tag gennemsnittet af de to.
Altså -
Årskarakter - 10
Eksamenskarakter - 10,5
Altså gennemsnit = 10,25
Selv tak =)
Altså -
Årskarakter - 10
Eksamenskarakter - 10,5
Altså gennemsnit = 10,25
Selv tak =)
Svar #3
15. maj 2006 af Romulus (Slettet)
#2
Du skal huske, at engelsk bliver overført som eksamenskarakter.
Årskarakterer = 10
Eksamenskarakterer = 10
Gennemsnit = 10
Du skal huske, at engelsk bliver overført som eksamenskarakter.
Årskarakterer = 10
Eksamenskarakterer = 10
Gennemsnit = 10
Svar #4
15. maj 2006 af Anna18 (Slettet)
Okay, så alle de fag man ikke skal til eksamen i overfører man altså som eksamenskarakter...
Skriv et svar til: Beregning af gennemsnit
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
