Matematik
Areal som funktion af x
16. maj 2006 af
Liquidizer (Slettet)
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer03/2003-8-4-FG-UDEN.pdf
Sidste spørgsmål i opgave 5. Hvordan skal jeg håndtere det?
Jeg er lidt MEGET lost. Men har rodet lidt frem og tilbage uden egentlig at vide hvad jeg gør. Men er der nogle der kan bekræfte mit svar A(x) = 3x?
Jeg ved jeg er langt ude.
Arealet får jeg til at være 12, når x = 4??
Sidste spørgsmål i opgave 5. Hvordan skal jeg håndtere det?
Jeg er lidt MEGET lost. Men har rodet lidt frem og tilbage uden egentlig at vide hvad jeg gør. Men er der nogle der kan bekræfte mit svar A(x) = 3x?
Jeg ved jeg er langt ude.
Arealet får jeg til at være 12, når x = 4??
Svar #1
16. maj 2006 af Kim Svenningsen (Slettet)
Brug Pythagoras' læresætning til at beregne et generelt udtryk for den ukendte side.
Det ganger du med x, og voila: Så har du arealet.
Det ganger du med x, og voila: Så har du arealet.
Svar #2
16. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)
Kan det så godt passe, at det giver 3x, som jeg havde fundet frem til i starten?
Skriv et svar til: Areal som funktion af x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
