Studievejledning

Studiemiljø på naturvidenskabelige uddannelser

16. maj 2006 af *A* (Slettet)
Hej

Skal til at beslutte mig for hvilket studie jeg vil læse. Jeg har besluttet mig for at det skal være naturvidenskabeligt, og jeg er ikke bange for de hårde fag som matematik og fysik. Hvad der egentlig bekymrer mig mere er det sociale liv på studierne, som jo er berygtet som værende temmelig nørdet. Fagsnak er fint nok, MEN håber at mine kommende studiekammerater kan snakke mindst lige så meget om alt fra byture til familiefester. Og det problem er vel særlig kritisk når man er pige og heller ikke kan snakke med om antallet af hestekræfter i den nye Porsche...

Derfor ville jeg høre om nogen af jer har positive/negative erfaringer med dette

Svar #1
17. maj 2006 af *A* (Slettet)

Prøver igen....

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj 2006 af mommom (Slettet)

Hey. Jeg skal også studere naturvidenskab efter et sabbatår (3.g nu). Mange tror, at de naturvidenskabelige retninger er domineret af nørder, men jeg er ret sikker på det ikke har noget hold. Jeg kender selv flere der studerer på DTU, og jeg har mødt flere af deres venner, som er helt "normale" og seje. Jeg er selv glad for mat og fys, og jeg vil vove at påstå, at jeg ikke har problemer med venner, fester, piger und so weiter..

Jeg tror altid der vil være "nørder", og det gælder på alle uddanelser, men jeg vil 100% være sammen med nørder og andre af samme type, end folk der altid skal brokke sig over studiet, eller andre som skal blære sig med deres karaktere af overvældende grad. I det hele taget bryder jeg mig ikke om folk, som mener de er too cool for school, eller om folk, der mener DE er de bedste frem for alle andre.

Jeg håber du vælger den uddanelse, som du har mest lyst til, og at du ikke vælger udelukkende på grundlag af "coolness" og typen af studerende..

Skriv et svar til: Studiemiljø på naturvidenskabelige uddannelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.