Matematik
Stamfunktion
17. maj 2006 af
kola2005 (Slettet)
Har brug for lidt hjælp til:
En stamfunktion F til funktionen f er givet ved
F(x)= 3sin(x^2-3)
Beregn f(2)????
Jeg er lidt usikker på hvordan den skal differentieres?
En stamfunktion F til funktionen f er givet ved
F(x)= 3sin(x^2-3)
Beregn f(2)????
Jeg er lidt usikker på hvordan den skal differentieres?
Svar #1
17. maj 2006 af hopper (Slettet)
Du skal bruge metoden som har formlen:
fog'(x) = (f(g(x)))' = f'(g(x))*g'(x)
fog'(x) = (f(g(x)))' = f'(g(x))*g'(x)
Svar #3
17. maj 2006 af ibibib (Slettet)
Det er en sammensat funktion.
F'(x)=f(x)=3cos(x²-3)·2x=6xcos(x²-3).
F'(x)=f(x)=3cos(x²-3)·2x=6xcos(x²-3).
Skriv et svar til: Stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
