Matematik

hastighedsvektor

17. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)
Jeg efterspørger et lille hint til opgave 9 i følgende sæt:

http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2000/2000-8-8.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2006 af mathon

x=t^2-1
y=2t^2-t-1

hastighedsvektor v=[x',y']

x'=2t
y'=4t-1...............

Svar #2
17. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)

Tusind tak

Skriv et svar til: hastighedsvektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.