Matematik

finde a

18. maj 2006 af stumpL (Slettet)
f(x)=ax+x*ln(x) (hvor a er et tal)

bestem a, så f'(1)=3

(opgave uden hjælpemidler)

hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2006 af ibibib (Slettet)

Bestem f'(x) og indsæt punktets koordinatsæt.

Svar #2
18. maj 2006 af stumpL (Slettet)

f'(x)=a+1*ln(x)+x*(1/x)

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2006 af ibibib (Slettet)

Som reduceres til
f'(x)=a+lnx+1.

Skriv et svar til: finde a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.