Matematik
Reducer
18. maj 2006 af
hashkid (Slettet)
ville bare høre om dette kunne passe:
reducer udtrykket:
a^(2)x-ax^(2)/a(a-x) =
ax(a-x)/a(a-x) =
ax/a =
x
er i tivil om man må/kan det sidste?
reducer udtrykket:
a^(2)x-ax^(2)/a(a-x) =
ax(a-x)/a(a-x) =
ax/a =
x
er i tivil om man må/kan det sidste?
Svar #7
18. maj 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Det er i hvert fald korrekt, hvis du mener
(a²x-ax²)/(a(a-x))
og a != 0 samt a != x.
Det er i hvert fald korrekt, hvis du mener
(a²x-ax²)/(a(a-x))
og a != 0 samt a != x.
Skriv et svar til: Reducer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
