Fysik
normalkraften
20. maj 2006 af
wendten (Slettet)
kan det passe at:
|Fn| = |Fg| * cos(vinklen på det underlag det pågældne emne står på?)
|Fn| = |Fg| * cos(vinklen på det underlag det pågældne emne står på?)
Svar #2
20. maj 2006 af Kim Svenningsen (Slettet)
Det er helt fint. Prøv at tegne en tegning.
Tyngdekraften lader du pege lodret nedad.
Normalkraften vinkelret på underlaget.
Så er det det. Hvis underlaget var vandret ville normalkraften = tyngdekraften. Hvorfor? Spørgsmålet kan besvares med både matematiske og fysiske argumenter.
Tyngdekraften lader du pege lodret nedad.
Normalkraften vinkelret på underlaget.
Så er det det. Hvis underlaget var vandret ville normalkraften = tyngdekraften. Hvorfor? Spørgsmålet kan besvares med både matematiske og fysiske argumenter.
Skriv et svar til: normalkraften
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
