LaTeX

Side nummering

21. maj 2006 af Gonso (Slettet)
Hey.. er der nogen der ved hvordan man undgår sidenummering på forside og index??

Og så kunne jeg godt tænke mig at lave en flottere forside, end hvor det hele bare står lige under hinanden.. det ser sgu lidt kedligt ud ;-) Er der nogle der har nogle eksembler eller links til hvordan man laver en flot og anderledens forside??

Brugbart svar (2)

Svar #1
21. maj 2006 af Sentinox (Slettet)

Jeg plejer at benytte:

\\thispagestyle{empty}

denne kommando, skal indsættes i din preamble, (-2, hvis der er en forside og en indholdsfortegnelse før sidenummeringnen skal begynde):

\\setcounter{page}{-2}

//Sentinox

Brugbart svar (2)

Svar #2
21. maj 2006 af sigmund (Slettet)

Der er eksempler på mere interessante forsider på

http://zoonek.free.fr/LaTeX/LaTeX_samples_title/0.html.

Brugbart svar (2)

Svar #3
21. maj 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Eftersom #1 har givet dig svar på hvordan du fjerner sidenumre, vil jeg nøjes med at tilføje min standardforside (denne er til en opgave, som jeg skal aflevere på fredag):


\\thispagestyle{empty}
\\parbox{.331\\textwidth}{}
\\vspace{-12.8mm}
\\begin{center}
\\fontsize{36pt}{36pt}\\selectfont
\\textsc{Genererende superpotential}\\\\
\\end{center}
\\vspace{8mm}
\\begin{figure}[H]
\\centering
\\includegraphics[width=120mm]{segla1s}
\\end{figure}
\\vspace{2.6mm}
\\begin{center}
\\Large\\scshape
Mads Sørensen -- $årskortnummer$
\\end{center}
\\vspace{5.4mm}
\\begin{center}
\\textsc{$26$. maj $2006$}\\\\
\\end{center}
\\vfill
\\begin{center}
\\small\\scshape
Institut for Fysik og Astronomi\\\\
Det Naturvidenskabelige Fakultet\\\\
Aarhus Universitet\\\\
\\end{center}
\
ewpage


Billedet er AU's logo, som er at finde på http://info.au.dk/au-design/segl/segla1s.eps.

Svar #4
22. maj 2006 af Gonso (Slettet)

Det virker ikke helt. Eller jo, men den skriver -2, -1, 0 på de første sider.. lige bortset fra forsiden.
Kan dette ikke undgås???

Brugbart svar (2)

Svar #5
22. maj 2006 af Rasmus.p (Slettet)

Efter \\begin{document}
skriv \\pagestyle{empty}

På den første side hvor du vil have sidehoved igen skriv
\\pagestyle{myheadings} eller plain eller hvad du nu vil have.

Jeg har modificeret en af forsiderne fra
http://zoonek.free.fr/LaTeX/LaTeX_samples_title/0.html
som jeg brugte til min sso og andre større skriftlige opgaver. Den er uploadet men ikke lagt ud endnu på studieportalen.
Du kan se den på http://peecee.dk/?id=40390

Jeg kan ligge koden ud men det er lidt kompliceret. . .

Skriv et svar til: Side nummering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.