Studievejledning

Ang. gennemsnit ????

23. maj 2006 af kim19 (Slettet)
Hvis man nu får 7 i skriftlig matematik
og 10 i mundtlig.

Lægger man dem så bare sammen og dividere det med 2

10+7 = 17
17/2 = 8,5 og så runder man det på til 9

Så ens karakter i matematik er 9 er dette rigtig ????

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2006 af Guruen (Slettet)

nej.. du får både en skriftlig og en mundtlig karakter..

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2006 af SomeOneMore (Slettet)

Desuden vægter dine karaktere med en bestemt vægt, som du skal gange med først, og derefter dividere summen med vægtens sum.

ex: dine mat karakterer vægter med 0,5 (bare for eksemplets skyld)

MDT: 10 x 0,5 = 5,0
SKR: 7 x 0,5 = 3,5

Gennemsnit = (5,0+3,5)/(0,5+0,5)

N.B. ja det giver jo det samme. har endnu ikke forstået det smarte i den måde at regne det ud på, så det kan jeg ikke svare dig på. På din karakterseddel står der både MDT og SKR karakterer. De bliver ikke slået sammen

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2006 af Hallooo (Slettet)

Under den nye reform, hvor meget tæller et c-, b- og a-niveau for?

Brugbart svar (0)

Svar #4
23. maj 2006 af 03zmn (Slettet)

Hvis du går i gymnasiet så er her en side til at regne dit gennemsnit ud, hvis du skulle være interesseret.

https://temp.eg-gym.dk/scripts/elever/karakter/bevis/matbevis.asp#snit

Held og lykke...!
mvh.
MN

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. maj 2006 af Hallooo (Slettet)

#4 Men dette gælder vel ikke for mig?? Tæller de forskellige niveauer ikke for noget andet under den nye reform?

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. maj 2006 af allan_sim

#3.
C-niveau har vægt 1, B-niveau vægt 1,5 og A-niveau vægt 2.

Brugbart svar (0)

Svar #7
25. maj 2006 af allan_sim

#2.
Det er klart, at det ikke gør nogen forskel, hvis du kun har fag med, der har samme vægt.

Men kig i stedet på følgende eksempel:

Mat (vægt 0,5): 10
Dansk (vægt 1): 9

Gennemsnit uden vægt: (9+10)/2=9,5
Gennemsnit med vægt:(10/2+9)/(0,5+1)=9,33

Brugbart svar (0)

Svar #8
25. maj 2006 af Hallooo (Slettet)

Hvor meget vægter de forskellige niveauer?

Brugbart svar (0)

Svar #9
25. maj 2006 af Hallooo (Slettet)

Ups.. Har lige set at du har skrevet det. Tak for hjælpen.

Skriv et svar til: Ang. gennemsnit ????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.