Matematik
ret linje
25. maj 2006 af
sandi (Slettet)
hej..
en ret linje "l" har ligningen 8x-4y=l
bestem hældningskoefficienten for l
hvordan gør man det?
en ret linje "l" har ligningen 8x-4y=l
bestem hældningskoefficienten for l
hvordan gør man det?
Svar #1
25. maj 2006 af Frk. Frank (Slettet)
Du isolerer y:
8x-4y=0 <-> 8x=4y <-> y=8x/4 <-> y=2x
Rette linier er på formen y=ax+b (her er der ikke noget b), så hældningskoefficienten,a, er 2.
8x-4y=0 <-> 8x=4y <-> y=8x/4 <-> y=2x
Rette linier er på formen y=ax+b (her er der ikke noget b), så hældningskoefficienten,a, er 2.
Svar #2
25. maj 2006 af Epsilon (Slettet)
Der står vel "8x-4y=1" i det første indlæg; i så fald ender man op med samme hældningskoefficient (2), men dog ligningen
y = 2x - 1/4
//Epsilon
y = 2x - 1/4
//Epsilon
Svar #4
25. maj 2006 af Epsilon (Slettet)
#3:
Hehe, tak for velkomsten, Allan :-)
Det bliver dog kun for en relativt kort stund; jeg har selv en skriftlig eksamen liggende i juni, som der naturligvis skal tages hånd om.
"But as for the time being, I shall do my very best."
//Epsilon
Hehe, tak for velkomsten, Allan :-)
Det bliver dog kun for en relativt kort stund; jeg har selv en skriftlig eksamen liggende i juni, som der naturligvis skal tages hånd om.
"But as for the time being, I shall do my very best."
//Epsilon
Skriv et svar til: ret linje
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
