Biologi
Salt?...Ughrr...
Sidder med en biologi rapport om gæringsprocessen, men kan bare ikke komme videre. Hvordan kan jeg forklare, at gærcellerne ikke er lige så glade for salt som de er for sukker? Jeg mener, hvad er den egentlige biologiske grund til at gærceller ikke trives godt i et miljø med høj salt-koncentration???
Tak på forhånd!!
Svar #1
27. maj 2006 af La Gioconda (Slettet)
:(
Svar #2
27. maj 2006 af La Gioconda (Slettet)
Jeg ved, i godt kan svare på mit spørgsmål...
Svar #3
27. maj 2006 af Dr. MolBio (Slettet)
Det er fordi salt binder vand, så gærcellerne tørster, hvorimod de er i stand til at nedbryde sukkeret, men de kan ikke "nedbryde" saltet.
Svar #4
27. maj 2006 af La Gioconda (Slettet)
Svar #5
27. maj 2006 af Dr. MolBio (Slettet)
Svar #6
27. maj 2006 af Dr. MolBio (Slettet)
Skriv et svar til: Salt?...Ughrr...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.