Matematik

ln(x) og log(x)?

28. maj 2006 af oestervig2 (Slettet)
1) ln(x) = log(x) * ln(10)

2) log(x) = (1/ln(10)) * ln(x)


Nogen der kan være behjælpelige med at forklare, hvilke udregninger man gør sig for at komme fra linie 1 til linie 2?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2006 af KemiKasper (Slettet)

man dividerer med ln(10)...

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2006 af Benjamin. (Slettet)

Du dividerer med ln(10)

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2006 af IMB (Slettet)

1/ln(10) * ln(x) = ln(x)/ln(10)

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. maj 2006 af allan_sim

#0.
Dividerer med ln(10) på begge sider, hvilket svarer til at gange med den reciprokke værdi 1/ln(10) på begge sider.

Skriv et svar til: ln(x) og log(x)?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.