Matematik
differentialregning, brøkreglen
28. maj 2006 af
Skuli (Slettet)
1) h'(x)*g(x)=f'(x)-(f(x)/g(x))*g'(x)
2) h'(x)*g(x)^2=f'(x)*g(x)-f(x)*g'(x)
For at komme fra 1 til 2, har jeg så bare ganget igennem med g(x)?
2) h'(x)*g(x)^2=f'(x)*g(x)-f(x)*g'(x)
For at komme fra 1 til 2, har jeg så bare ganget igennem med g(x)?
Skriv et svar til: differentialregning, brøkreglen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
