Matematik
HELP I NEED SOMEBODY!!!
29. maj 2006 af
camilla78 (Slettet)
Please hjælp, skal have min årsopgave færdig 2. Juni og mangler "kun" en formel til annuitetslån og dem jeg bliver ved at finde, kan bare ikke passe, nogle der kan hjælpe please??
Svar #1
29. maj 2006 af lany (Slettet)
Måske følgende ka hjælpe?
http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/rente.html
http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/rente.html
Svar #3
31. maj 2006 af Mizz-? (Slettet)
Der er disse formler at vælge i mellem:
y=ydelse r=rente n=antal betalinger
Opsparingsformlen
hvor meget er der sparet op
An=y*(((1+r)^n-1)/r)
Gældsformlen
Hvor meget skylder jeg
Ao=y*((1-(1+r)^-n)/r)
Afbetalingsformlen
hvor stor er ydelsen
Ao=slutbeløbet
Y=Ao*(r/(1-(1+r)^-n))
Håber det er en af dem du leder efter...
y=ydelse r=rente n=antal betalinger
Opsparingsformlen
hvor meget er der sparet op
An=y*(((1+r)^n-1)/r)
Gældsformlen
Hvor meget skylder jeg
Ao=y*((1-(1+r)^-n)/r)
Afbetalingsformlen
hvor stor er ydelsen
Ao=slutbeløbet
Y=Ao*(r/(1-(1+r)^-n))
Håber det er en af dem du leder efter...
Svar #4
01. juni 2006 af camilla78 (Slettet)
Tusind tak for jeres svar, de har hjulpet meget, håber mit projekt er i orden nu :) Og held og lykke med eksamerne alle sammen :)
Skriv et svar til: HELP I NEED SOMEBODY!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
