Andre fag

Penge til udannelse

07. juni 2006 af Blackbirdy (Slettet)
Hvor får man dem henne?

Jeg vil igang med tandplejer uddanelsen efter sommerferien og jeg har fundet ud at køb af bøger, kranie og diverese ting og sager kommer til at koste ca. 12000! Og ved udannelsens start skal man af med omkring 8000. Så var det lige det jeg tænkte, hvor i alverden skal jeg ha' fat i 8000 kroner??...

Jeg skal også flytte til Århus, dvs at jeg skal ha fundet mig en ungdsomsbolig eller kollegieum som også koster penge. og hvis man skal betale indskud så koster det jo endnu flere penge...

Jeg har på forhånd planer om at jeg skal ha' studielån, men så er jeg stadig nødt til at tage et lån i banken også hvis jeg skal ha' så mange penge cash fra starten... dvs at jeg skal betale renter resten af mit liv? =/...

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2006 af Moderatoren

#0

Mener der findes en hjemmeside hvor man kan købe tidligere brugte billige uddannelses bøger!?

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2006 af Mr. Smart Guy (Slettet)

Måske findes der også nogle legater du kan søge?

Svar #3
07. juni 2006 af Blackbirdy (Slettet)

# 1.. det er faktisk en god ide... skal jeg bare søge google, eller?

#2 hvad er legat?

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. juni 2006 af Moderatoren

#3

Ja prøv..

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. juni 2006 af Dr. MolBio (Slettet)

Min kæreste er tandplejer stud., og vi skulle af med ca. 15000 kr de første tre-fire måneder, og det er noget man stadig kan mærke ;-)
Men de første 8000 skal du af med i starten, da det er til kompendier, som man skal have.

Men de fleste banker er villige til at låne en nogle penge (ca. 20000 kr)..

Søg lejlighed/bolig på www.kollegie8000.dk

Held og lykke..

Svar #6
07. juni 2006 af Blackbirdy (Slettet)

Jeg er også igang med at finde et værelse på kollegie8000... skal jeg egentlig allerede søge ind nu eller skal man vente til man er optaget?..

Er bare ikke så glad for at låne penge af banken men det ser ikke ud til at man kan løbe fra det.. så må jeg bare leve billigt... hehe...

Brugbart svar (0)

Svar #7
07. juni 2006 af mackie (Slettet)

ehm... hvordan kan det være at den uddannelse er så meget mere dyr end andre?

Svar #8
07. juni 2006 af Blackbirdy (Slettet)

fordi man skal ha' et menneske kranie som man skal arbejde på... =P.... haha... ej . det ved jeg egentlig ikke... alle uddannelse koster vel lidt....

Brugbart svar (0)

Svar #9
07. juni 2006 af mackie (Slettet)

jo, men alligevel... 15.000 i løbet af nogle få måneder!!

Brugbart svar (0)

Svar #10
07. juni 2006 af Dr. MolBio (Slettet)

#8+7: Ja, altså det er skolen, som sælger et kompendie til eleverne, som de SKAL købe. Selve kompendiet koster ca. 500 kr at fremstille i materialer, men det koster altså 8000 kr. at købe. Ang kranier, så kan de lejes for 500 kr. (kan købes for 1000kr) men vi har fundet de tilsvarende kranier på internettet til 300 kr med fragt (igen tjener skolen ca. 700 kr!

Skal se om jeg kan finde den hjemmeside igen..

Svar #11
07. juni 2006 af Blackbirdy (Slettet)

Hvordan kan jeg finde ud af hvornår en udannelse starter? om det starter i august, januar osv...

Brugbart svar (0)

Svar #12
07. juni 2006 af Waterhouse (Slettet)

Så er det man spørger sig selv...har man lyst til at købe kranier fra små, suspekte internetsider? :P

Svar #13
07. juni 2006 af Blackbirdy (Slettet)

Ha ha... ja gad hvis skulder det har stået på... ha ha... det er egentlig lidt nasty at tænke på....

Brugbart svar (0)

Svar #14
07. juni 2006 af Dr. MolBio (Slettet)

#12: Ja, den hed noget med "Elite Hunting"..

Brugbart svar (0)

Svar #15
07. juni 2006 af sontas (Slettet)

#12 Et kranie er vel et kranie, hvordan det end er anskaffet...

Brugbart svar (0)

Svar #16
07. juni 2006 af monti-ponti (Slettet)

du kan tage en sommerjob og spare op

her kan du finde billige bøger
http://www.sho.dk/boeger/


du finder ud hvornår den starten, når du får brev om optagelsen den 28. juli

hvad skrev du på, da du sendte ansøgning?

Svar #17
07. juni 2006 af Blackbirdy (Slettet)

jeg skrev bare at den starter d. 1 aug... :S.. og jeg også vil flytte ind den første.. hehe.. bare jeg er på listen, resten kan jo laves om senere.... problemet er bare at der er lang ventelist... jeg ved ikke, nogen steder stod der 36... 36 uger? måned? år? =/... fatter ingenting...

Brugbart svar (0)

Svar #18
07. juni 2006 af Dr. MolBio (Slettet)

På forsiden står der: "Bemærk: ventetiderne er i måneder"

Svar #19
07. juni 2006 af Blackbirdy (Slettet)

Mon man også kan sælge bøger der?... min far har nemlig en del bøger til bygningsingeniør uddannelsen som han vil komme af med... han gik nemlig på uni for 3-4 år siden....

Brugbart svar (0)

Svar #20
07. juni 2006 af figaro8 (Slettet)

få dig et sommerferiejob hos en landmand;)

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 54 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.