Fysik

Fysik ord

13. juni 2006 af gfhgfhf (Slettet)
Hvad menes der med ordrerne:

Hydrostatisk og atomare?

På forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

Hydro = vand
Statisk = som er uforanderligt
Atomare = som har med atomer at gøre

Svar #2
14. juni 2006 af gfhgfhf (Slettet)

TAK FOR HJÆLPEN:D

Svar #3
14. juni 2006 af gfhgfhf (Slettet)

Kan du ik hjælpe med at:

Forklare Keplers 3 love kort!

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. juni 2006 af mommom (Slettet)

1: Alle planter bevæger sig ellipser rundt om deres respektive stjerne

2: Arealet som planeten vil "dække" i denne elipse, er lige stort overalt på ellipsen til samme tidsinterval

3: Der en sammenhæng mellem omløbstiden og den halve storakse. dvs. (a^3)/(T^2)=k

Svar #5
14. juni 2006 af gfhgfhf (Slettet)

Hvad betyder:

annihilere

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. juni 2006 af mommom (Slettet)

Når to parktikler omdannes rent til energi..

F.eks. når en positron og elektron mødes, vil de "fusionere" og omdannes til rent energi.

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. juli 2006 af fixer (Slettet)

#6
"Når to parktikler omdannes rent til energi.."

Nej. Annihilation er den proces der foregår når en partikel og dens antipartikel kolliderer. Der kan godt dannes andre partikler under processen. Kravene til sådanne er blot at der skal være energi- og impulsbevarelse under annihilationsprocessen samt at summen af restpartiklernes kvantetal er nul.

Skriv et svar til: Fysik ord

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.