Matematik
ret linje
16. juni 2006 af
sdj (Slettet)
Hvad er ligningen for en ret linje med negativ hældningskoefficient?
y = -ax+b ???
y = -ax+b ???
Svar #1
16. juni 2006 af Benjamin. (Slettet)
Nej a er bare et tal. Det kan være negativt såvel som positivt.
Ligningen er altså den sædvanlige:
y = ax + b
Ligningen er altså den sædvanlige:
y = ax + b
Svar #2
16. juni 2006 af Astridtm (Slettet)
det hedder ikke -a nej, men hvis a er negativ, så er der selvfølgelig et minus... f.eks:
-3x+2...
-3x+2...
Skriv et svar til: ret linje
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
