Matematik
Middelværdi og spredning
19. juni 2006 af
Kraken (Slettet)
Er der nogle der ved hvordan man beviser formlerne for middelværdi og spredning for binomialfordelinger:
E(X)=n*p
spredning=sqrt(n*p*(1-p=)
I min bog står der bare: "Dette skal vi ikke bevise her..."
Men er beviserne meget komplicerede eller er de lige til?
E(X)=n*p
spredning=sqrt(n*p*(1-p=)
I min bog står der bare: "Dette skal vi ikke bevise her..."
Men er beviserne meget komplicerede eller er de lige til?
Svar #1
19. juni 2006 af martinrv (Slettet)
Mener, min lærer sagde, de var megakomplicerede... Det var grunden til, de ikke lavede dem i bogen...
Skriv et svar til: Middelværdi og spredning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
