Matematik

A eller B niveau??

21. juni 2006 af sam* (Slettet)
Hej hej

Jeg ved seriøs ikke hvad jeg skal gøre...!

Det er sådan at jeg bliver student i år, men mangler sygeeksmainer b.la. i mat b

Jeg har tilmeldt mig noget kursus på mat a niveau som kan tages indenfor 6 uger.. men nu tænker jeg .. skulle jeg havde taget b niveau? Jeg kunne jo ta b niveau og samtidig ta sygeeksamen b niveau og se hvilken der er bedst og derved overføre karakteren?

Der er ik noget krav om mat a niveau på den udd jeg vil.. ikk før 2008..

Men det gøre mig stadigvæk i tvivl alligevel.. der er flere kapitler på b niveau end a

- Dem der har a niveau i mat.. hvor meget sværer r d i forhold til b?.. Ved virkelig ik hva jeg skal gøre... hjælp:)))

- Sam

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2006 af allan_sim

#0.
Hvis der fra 2008 stilles krav om matematik på A-niveau på din kommende uddannelse, så er der sikkert allerede nu reelt brug for et A-niveau, selvom der ikke formelt stilles krav om det.

Det er en fordel, at du har god styr på den del af matematikken, der beskæftiger sig med differentialregning, da en stor del af pensum på A-niveau omhandler lignende ting - nemlig integralregning og differentialligninger. Resten af pensum på A-niveau er vektorgeometri i plan og rum samt vektorfunktioner, som traditionelt opfattes som forholdsvis let sammenlignet med integralregningen.

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. juni 2006 af Mille_pigen (Slettet)

Jeg vil sige at de ikke er ret meget sværer.... (Altså fik 10 skriftlig eksamen i 2g b-niveau og 11 3g. a-niveau) det er bare nogle andre emner man beskæftiger sig med...

Svar #3
21. juni 2006 af sam* (Slettet)

Ok tak, men det er fordi jeg vil medicin, og der ville jeg først ku søge i 2007 juni og det er jo først i 2008 der gælder a niveau.. men forventer de også man har det nu??

Grunden er også at det er noget med at man udelukkende kommer op i beviser, altså det er kun det man skal forklare og dem skal man ku uden ad.. Men jeg har en ufattelig dårlig hukommelse, og helt galt går det til eksamen.. med alle de beviser.. f.eks. hvis man nu kommer op i 5-6 stk.. jeg er færdig.. uden at man skal være for klistret til sit notepapir..

Men på den anden side er pensum i a niveau mindre end b niveau, right??

differentialregning er faktisk mit svageste led i mat på b niveau.. det er det jeg absolut ikke ville trække til mat b eksamen..

Svar #4
22. juni 2006 af sam* (Slettet)

Aaargh kan i ikke give mig nogle råd?? Tror næsten jeg skulle have sat tråden under "Vejledning".. ;)

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. juni 2006 af allan_sim

#3.
Hvis du først vil søge i 2007, hvorfor tager du så ikke sygeeksamen på B-niveau og læser efterfølgende over et helt skoleår matematik på A-niveau - f.eks. på et VUC, der tilbyder det. Så kan du i ro og mag finde ud af, om det er noget, du kan håndtere.

Skriv et svar til: A eller B niveau??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.