Andre fag

En prøve i religion...?!

31. januar 2004 af star (Slettet)
Hejsa alle sammen!

Jeg skal have en prøve i religion på onsdag i både kristendom og budisme. Problemet er, at det ikke er en almindelig prøve med en række spørgsmål. Det er en prøve med eksamensform, dvs., at der vil være en ulæst tekst som jeg så skal behandle. Jeg føler så bare, at det er nemmere sagt end gjort... jeg aner virkelig ikke, hvordan jeg skal gribe den an, idet hun heller ikke har gjort meget ud af det; det er som om, at hun forventer, at vi bare ka' det (som om vi har været til eksamen i religion før). Jeg vil så høre, om der er nogle af jer, der har nogle guldkorn til, hvordan sådan noget kan gribes an...? Jeg vil selv mene, at jeg er godt inde i stoffet, men frygter stadig prøven...
Håber, at nogen vil hjælpe
På forhånd tak!

Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2004 af Lurch

Hvis du kan dine ting og begreber inden for religion, er der intet problem. Du får n ulæst tekst som læses og gennemgås foran læreren. Når du har gjort det, skal du refere til de begreber der indgår i teksten og inddrage andre tekster som har samme elementer eller problemstilling.
Så gennemgå teksten, gør rede for de ting der indgår, dvs. hvorfor indgår de, hvad betyder det osv. og referer til andre lignende tekster hvis du kan

Svar #2
01. februar 2004 af star (Slettet)

Ok det virker måske ikke helt så umuligt, men det skal lige bemærkes, at det er en skriftlig prøve, der kommer til at varer 45 minutter.

Brugbart svar (1)

Svar #3
02. februar 2004 af Lurch

Så ahr du jo bare bedre tid til at overveje dine svar og dine referencer. Vis du ahr overblik over de forskellige begreber og teksten.

Svar #4
02. februar 2004 af star (Slettet)

Ok jeg takker mange gange for hjælpen:-)

Skriv et svar til: En prøve i religion...?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.