Fysik
KJ = KW
21. august 2006 af
Anotte (Slettet)
er KJ det samme som KW?
Svar #1
21. august 2006 af Waterhouse (Slettet)
Nej.
Joule er et mål for energi. Watt er et mål for effekt, hvilket er energi pr. sekund.
Der gælder 1 kW = 1 kJ/s.
Joule er et mål for energi. Watt er et mål for effekt, hvilket er energi pr. sekund.
Der gælder 1 kW = 1 kJ/s.
Svar #2
21. august 2006 af Anotte (Slettet)
nåh ja undskyld mente også om KJ/s var der samme som KW
men tak
men tak
Skriv et svar til: KJ = KW
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
