Matematik
Differenkvotienten
22. august 2006 af
Hollywoodstar (Slettet)
vil i ikke hjælpe mig med den her opgave
Angiv differenskvotienten f(x0+h)-f(x0)/h, og bestem derefter f(x), når
f(x) = 1/x og x0 = 2
Angiv differenskvotienten f(x0+h)-f(x0)/h, og bestem derefter f(x), når
f(x) = 1/x og x0 = 2
Svar #1
22. august 2006 af Sansnom (Slettet)
Du fik vist hjælp til en tilsvarende opgave igår i alle detaljer, så prøv lige selv at gøre en indsats først. Skriv hvad du selv kan og få det rettet til, fremfor blot at bede om svaret.
Svar #2
22. august 2006 af Hollywoodstar (Slettet)
her kan i se dt som jeg selv har lavet:
f(x) = 1/x => f(2) = 1/2
f(2+h)= 1/(2+h) 1/2-h
der er jeg gået stå.. så jeg har selv prøvet.
f(x) = 1/x => f(2) = 1/2
f(2+h)= 1/(2+h) 1/2-h
der er jeg gået stå.. så jeg har selv prøvet.
Svar #3
22. august 2006 af Sansnom (Slettet)
Prøv at sætte på fælles brøkstreg i udtrykket:
f(2+h) - f(2)
= 1/(2+h) - 1/2
Derefter skal du så dividere med h (som man jo skal i differenskvotienten og som du også selv skriver)
f(2+h) - f(2)
= 1/(2+h) - 1/2
Derefter skal du så dividere med h (som man jo skal i differenskvotienten og som du også selv skriver)
Skriv et svar til: Differenkvotienten
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
