Fysik
Emission/absorption
23. august 2006 af
kola2005 (Slettet)
Har burg for lidt hjælp til :
Beregn bølgelængden af den foton der udsendes nar atomet henfalder fra niveau 3 til grundtilstanden dvs. niveau 1?
E1=-25 eV
E2=-19 eV
E3=-15 eV
E4=-13 eV
E5=-8,0 eV
E0=0 eV
Tak på forhånd....
Beregn bølgelængden af den foton der udsendes nar atomet henfalder fra niveau 3 til grundtilstanden dvs. niveau 1?
E1=-25 eV
E2=-19 eV
E3=-15 eV
E4=-13 eV
E5=-8,0 eV
E0=0 eV
Tak på forhånd....
Skriv et svar til: Emission/absorption
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
