Matematik

er det korrekt?

24. august 2006 af figaro8 (Slettet)
har en 5 stk som jeg gerne vil se om er rigtige den første= 2h(i-3) = 2hi - 6h.

den anden = (6k - 3m - 2)4n = 24kn - 12mn - 8n

i kan få de næste når de her er klaret ellers bliver det uoverskueligt.

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2006 af allan_sim

#0.
De er korrekte.

Svar #2
24. august 2006 af figaro8 (Slettet)

okay.. her den 3 som jeg er lidt mere i tvivl om = 2x - 3(4x+2y)-6y - 4(8y + 3x) = 2x - 12x + 6y - 6y - 32y - 12x
= 2x - 12x - 12x = -22x
= 6y - 6y - 32y = -32y

= -22x - 32y

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2006 af ibibib (Slettet)

Du benytter lighedstegnet forkert.

Derudover er der en fortegnsfejl i y-erne.

Svar #4
25. august 2006 af figaro8 (Slettet)

2x - 3(4x+2y)-6y - 4(8y + 3x) = 2x - 12x - 2y - 6y - 32y - 12x

= 2x - 12x - 12x =-22x
= 2y - 6y - 32y = -37y
= 22x - 37y

er det rigtigt nu?

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. august 2006 af ibibib (Slettet)

Nej, der kom to nye fejl.
I x-erne er der en fortegnsfejl - det er sikkert bare en slåfejl.
I y-erne skal du have
-6y-6y-32y = -44y

Svar #6
25. august 2006 af figaro8 (Slettet)

ahh ja jeg har misset noget her er en remixer... : = 2x - 12x - 6y - 6y - 32y - 12x

= 2x - 12x - 12x = -22x
= 6y-6y-32y = -44 y
= 22x - 44y nu må den være rigtig?

Brugbart svar (0)

Svar #7
25. august 2006 af ibibib (Slettet)

Ja

Svar #8
25. august 2006 af figaro8 (Slettet)

tak.. hehe

Brugbart svar (0)

Svar #9
26. august 2006 af -Zeta- (Slettet)

#6:
Jeg går ud fra, at du mener -22x - 44y i sidste linje.

Brugbart svar (0)

Svar #10
26. august 2006 af Cenk-KiR (Slettet)

# 0 korrekt, # 4 I y-siden skal du have -6y-6y-32y = -44y ;) 6# rigtigt 9# yeps

Svar #11
26. august 2006 af figaro8 (Slettet)

9 # ja jeg mener -22x - 44y.. men havde dog glemt at skrive det ene minus.

Svar #12
26. august 2006 af figaro8 (Slettet)

hmm hvad med den her :

a + (b - a)a - b - 3(a+b) = ab - a^2 - b - 3a + 3b
= ab-a^2 - 3a = ab^3 - 3a
= b - 3b = -2b
= ab^3 - 3a -2b

hmm hvor ligger fejlen?

Brugbart svar (0)

Svar #13
26. august 2006 af -Zeta- (Slettet)

Du har glemt at medtage 'a' til anden reducering.

Desuden er der en fortegnsfejl i anden reducering. Det skal være '-3b'. Ikke + 3b

Brugbart svar (0)

Svar #14
26. august 2006 af Mitton (Slettet)

#12 Hvor har du gjort af det første a?
Du skal igen huske at være omhyglig når det gælder fortegn! (Se lidt mere på det sidste led) :)

Svar #15
26. august 2006 af figaro8 (Slettet)

a + (b - a)a - b - 3(a+b) = a + ab - a^2 - b - 3a - 3b
= a + ab - a^2 - 3a = - ab^3

= b- 3b = -4b

= -ab^3 - 4b

er det sådan?

Brugbart svar (0)

Svar #16
26. august 2006 af -Zeta- (Slettet)

#15:

Du kan ikke addere a, ab eller a^2 sammen.

Svar #17
26. august 2006 af figaro8 (Slettet)

vil det sige at der bare skal stå = a + ab -a^2 -4b ??

Brugbart svar (0)

Svar #18
26. august 2006 af -Zeta- (Slettet)

Nej der skal stå:

-2a + ab - a^2 - 4b

'a' kan jo gå sammen med '-3a' og danne '-2a'

Svar #19
26. august 2006 af figaro8 (Slettet)

nåå ja så når der står a + ab - a^2 - 3a siger du bare a + -3a = -2a = -2a + ab -a^2 -4b.

oki tak så forstår jeg bedre;)

Svar #20
26. august 2006 af figaro8 (Slettet)

hvad så med denne =

a^2 - (a + 2b)a + 2a^2 -a(3a + 6)

= a^2 - a^2 - 2ab + 2a^2 - 4a - 6a

= a^2 - a^2 = 0 =( så er de væk) -2ab + 2a^2 - 12a^2

rigtigt eller hedder den = -2ab + 2a^2 - 10a??

Forrige 1 2 Næste

Der er 31 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.