Matematik
vektorer
26. august 2006 af
wwwhej (Slettet)
Jeg søger hjælp til denne opgave:
Om to vektorer a og b gælder at
(2a-b)*(a+b)=45 længden af a = 6 a*b=-2
beregn længden af b
Hvordan går man det?
Om to vektorer a og b gælder at
(2a-b)*(a+b)=45 længden af a = 6 a*b=-2
beregn længden af b
Hvordan går man det?
Svar #2
26. august 2006 af ibibib (Slettet)
Hvis * betyder prikprodukt så
(2a-b)*(a+b)=45 <=>
2a²+2ab-ab-b²=45 <=>
72-4+2-b²=45 <=>
osv.
(2a-b)*(a+b)=45 <=>
2a²+2ab-ab-b²=45 <=>
72-4+2-b²=45 <=>
osv.
Skriv et svar til: vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
