Fysik

Hjælp til betydende cifre

27. august 2006 af Xpeak (Slettet)
Hej håber I kan hjælpe:

__

Agiv antallet af betydende cifre i vælgende værdier:

a. l = 34,502 m
b. l = 0,34502 m
c. m = 35 kg
d. m = 7,1 mg
e. t = 0.49*10(i minus 3.) s
f. t = 293,30 s

Jeg fatter virkelig keine! Please hjælp!

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2006 af 150972 (Slettet)

Normalt ser man på de tal du fx har ganget sammen. Resultaten må aldrig have flere betydende cifre end de tal du gangede sammen.

Eks.

3,54 * 3,54 = 12,5316 = 12,53

resultatet kan aldrig blive mere "nøjagtigt" end det hvar til at starte med.

Det er resultaterne af nogle udregninger du har skrevet, så du må lige skrive alt hvis du skal have hjælp.

Svar #2
27. august 2006 af Xpeak (Slettet)

Jeg har skrevet alt, hvad der står ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2006 af 150972 (Slettet)

Når det er mig der ikke lige læste ordentligt på dit spørgsmål.

a: 5
b: 6
c: 2
d: 2
e: 5
f: 5



Brugbart svar (0)

Svar #4
27. august 2006 af 150972 (Slettet)

http://hjemmesider.eucsyd.dk/bft/naturfag/Dokumenter/Talogenheder.htm

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. august 2006 af 150972 (Slettet)

Mit resultat skulle havde været 12,6

Brugbart svar (0)

Svar #6
27. august 2006 af KickAzz (Slettet)

#3:

Når man taler om betydende cifre, er det cifrene efter 0 der menes (f.eks. (0)1003,7 --> 5 betydende, idet der er 5 cifre efter 0-tallet på 'titusindernes placering'). De rigtige facit må vel derfor være:

a:5
b:5
c:2
d:2
e:2
f:5

Brugbart svar (0)

Svar #7
27. august 2006 af KickAzz (Slettet)

#5:
12,5

Skriv et svar til: Hjælp til betydende cifre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.