Matematik

Integraler

30. august 2006 af mobz (Slettet)
Integraletegn = S

S(x+2)/(x^(0,5))dx

Så sætter jeg t= x+2

Så der står:

S(t)/(x^(0,5))dt

Ved bare ikke hvordan jeg skal diff. det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2006 af mathon

benyt
(x+2)/(x^(0,5))=
(x^(1/2)*x^(1/2)+2)/(x^(1/2))=
x^(1/2)+2/x^(1/2)=

x^(1/2)+2*x^(-1/2)
og
således
S(x+2)/(x^(0,5))dx =S(x^(1/2)+2*x^(-1/2))dx=
S(x^(1/2)dx + S2*x^(-1/2))dx

Skriv et svar til: Integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.