Matematik
Skitser...men hvordan?
31. august 2006 af
Jelly (Slettet)
Hvordan skitser man
V(h) = pi * h^2 (r - h/3)
på graflommeregneren?
lommeregneren registrer nemlig ikke skrive r og h. Hvad skal jeg så skrive på grafregneren?
Håber nogle vil hjælpe.
På forhånd tak!
V(h) = pi * h^2 (r - h/3)
på graflommeregneren?
lommeregneren registrer nemlig ikke skrive r og h. Hvad skal jeg så skrive på grafregneren?
Håber nogle vil hjælpe.
På forhånd tak!
Svar #1
31. august 2006 af Waterhouse (Slettet)
Graftegneren på de fleste lommeregnere - i hvert fald TI's - vil helst have at den uafhængige variabel hedder x. Prøv derfor istedet at skrive
V(x) = pi * x^2 (r - x/3)
...i det udtryk har du dog stadig en variabel for meget, nemlig r. Prøv at erstatte r med forskellige talværdier og se hvordan grafen kommer til at se ud.
V(x) = pi * x^2 (r - x/3)
...i det udtryk har du dog stadig en variabel for meget, nemlig r. Prøv at erstatte r med forskellige talværdier og se hvordan grafen kommer til at se ud.
Svar #2
31. august 2006 af Jelly (Slettet)
det står jeg skal skitser V(x)
dvs jeg må gerne sætte r=1 også skrive i min opgave at jeg har sat r=1 for at skitser grafen?
dvs jeg må gerne sætte r=1 også skrive i min opgave at jeg har sat r=1 for at skitser grafen?
Skriv et svar til: Skitser...men hvordan?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
