Fysik

bølgelængde

03. september 2006 af Chimmi (Slettet)
hej, jeg har en opgave om bølgelængde og f(frekvens) er 0,10 s^-1. Hvad vil det sige,,? Kan ikk rigtig huske hvordan man skal regne når der er noget der er opløftet i minus et eller andet... Nogen der kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2006 af mathon

f=antal bølgelængder pr sek.
enheden er 1/s=s^-1 = Hz

på samme måde som
1/3= 3^-1.

Skriv et svar til: bølgelængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.