Matematik

Integralregning

05. september 2006 af Martin<3 (Slettet)
Hejsa..
Vi er lige begyndt at lære integralregning i matematik, og det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at noget af det ikke hænger helt fast. Er der nogen der kan gennemskue følgende opgave?:

Gør rede for, at
integralet af x^2*e^x = x^2*e^x - 2xe^x + 2e^x +k

Jeg vil blive meget glad for din hjælp :)
Med venlig hilsen Signe..

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2006 af ibibib (Slettet)

Differentier højresiden.

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2006 af mathon

S(x^2*e^x)dx = x^2*e^x - 2xe^x + 2e^x +k
så er
(x^2*e^x - 2xe^x + 2e^x +k )'=x^2*e^x
hvilket du undersøger, om er tilfældet...

Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.