Matematik
ubestemte integraler
07. september 2006 af
mariaklara (Slettet)
hej er det jeg har lavet rigtigt
e) angiv nedenstående ubestemte integraler
(2x+7) kvadratrod(x^2+7x-3dx)
=
(x^2+7x)kvadratrod (x^2+7x-3+k)
e) angiv nedenstående ubestemte integraler
(2x+7) kvadratrod(x^2+7x-3dx)
=
(x^2+7x)kvadratrod (x^2+7x-3+k)
Svar #2
08. september 2006 af Kurro (Slettet)
Skal det ikke se sådan ud
f(x)=(2x+7)kvadratrod(x^2+7x-3)dx
så
F(x)=(2/3)(x^2+7x-3)^(3/2)
da det er ret sent tages der forbehold for udregne fejl
f(x)=(2x+7)kvadratrod(x^2+7x-3)dx
så
F(x)=(2/3)(x^2+7x-3)^(3/2)
da det er ret sent tages der forbehold for udregne fejl
Skriv et svar til: ubestemte integraler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
