Matematik
Integral regning !
08. september 2006 af
kristinaxx (Slettet)
Hej.. Har to opgaver jeg ikke helt kan finde ud af:
Bestem stamfunktionen F til f, for hvilken F(5)= 0.
f(x) = (1/(x-3)) - (2/(2x+3)) , x>3
Håber nogle kan hjælpe:)
Bestem stamfunktionen F til f, for hvilken F(5)= 0.
f(x) = (1/(x-3)) - (2/(2x+3)) , x>3
Håber nogle kan hjælpe:)
Svar #1
08. september 2006 af eightx2 (Slettet)
#0
Først finder du F(x). Sæt nu F(5)=0, hvor du kan beregne k-værdien, så har du den stamfunktion, for hvilket det gælder, at F(5)=0.
Først finder du F(x). Sæt nu F(5)=0, hvor du kan beregne k-værdien, så har du den stamfunktion, for hvilket det gælder, at F(5)=0.
Svar #2
09. september 2006 af kristinaxx (Slettet)
Okay, men hvordan integrere jeg den, når der er to lede ?
et ad gangen, eller?
et ad gangen, eller?
Svar #3
09. september 2006 af What means (Slettet)
Da der der et minus mellem de to led er det helt i orden og faktisk påkrævet at integrer de to led hver for sig.
Skriv et svar til: Integral regning !
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
