Matematik

Omvendt proportionalitet

10. september 2006 af KatieXH (Slettet)
jeg har fået at vide:

Om en variabel N oplyses, at den er omvendt proportionel med kvadratet på en toleddet størrelse.
Bestem N udtrykt ved d.

Håber nogle kan hjælpe mig med en løsning;)

Katie..

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2006 af Santafun (Slettet)

Omvendt proportionalitet:
y=1/x derfor:

N=1/d

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2006 af ibibib (Slettet)

Hvis kvadradet på den toledede størrelse er d er sammenhængen
N = k/d,
hvor k er proportionalitetskonstanten.

Skriv et svar til: Omvendt proportionalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.