Fysik
Elforsyning
12. september 2006 af
Nicklas.sk (Slettet)
Jeg skal finde et spændingsfald mellem to ledere på en ø.
R i hver af lederne til og fra øen = 2,8ohm
I = 493,3 A
skal jeg så bare sige U=R*I?
en af mine venner sagde at jeg skulle gange med 2, men er det korrekt?
R i hver af lederne til og fra øen = 2,8ohm
I = 493,3 A
skal jeg så bare sige U=R*I?
en af mine venner sagde at jeg skulle gange med 2, men er det korrekt?
Skriv et svar til: Elforsyning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
