Matematik

eksponentielt

17. september 2006 af MgStudiePige (Slettet)
Opgaven lyder:

om en eksponentielt voksende funktion F oplyses det, at f(o) = 5 og at vækstraten er 4%

Bestem en forskrift for f

Hjææælp!

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2006 af ibibib (Slettet)

a=1+4%=1,04
og
b=f(0)=5.

Svar #2
17. september 2006 af MgStudiePige (Slettet)

Er det svaret?

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2006 af ibibib (Slettet)

Forskriften er
f(x)=b·a^x
og du skal indsætte a og b.

Skriv et svar til: eksponentielt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.